Despre noi

GYM INVEST S.R.L. (brand GIMIHOME) este prezentă pe piată începând cu anul 1998, fiind specializată in comert en-gros si en-detail a produselor de uz casnic si menaj.

De asemenea firma dispune de capacitatea de distribuţie a produselor de uz casnic, menaj si mase plastice.

Inca de la infiintare compania noastra si-a propus sa ofere servicii si produse optime care sa corespunda exigentelor clientilor.

Compania noastra  are in proprietate un magazin modern de 400 mp si un depozit Cash&Carry de 2000mp cu peste 30000 de articole.

Firma Gym Invest S.R.L are o echipa de 30 de angajati cu vasta experienta in domeniul   comercializarii de produse uz casnic si menaj, ambalaje, produse HORECA, produse unica folosinta, importa o gama larga de produse din Italia, Ungaria, Germania, Republica Moldova,Croatia si alte tari  (damigene sticla, butoaie plastic, produse inox si sticlarie etc.). Firma acorda o atentie deosebita instruirii personalului nostru, pentru garantarea unei maxime satisfactii in utilizarea produselor companiei noastre.

  • Produse de cea mai bună calitate
  • Cele mai bune servicii pentru clienții noștri
  • Garanție cu banii înapoi în 30 de zile

Echipa noastra

            Structura companiei noastre, flexibilitatea şi diversificarea produselor şi serviciilor firmei, permit adaptarea continuă la schimbările şi cererile pieţei din Romania.

            Succesul companiei se datorează orientării către necesităţile şi nevoile clienţilor prin angajamentul asumat de angajaţi şi de companie de a oferi servicii de o calitate superioară la preturi competitive, satisfacţia clienţilor fiind evaluată prin chestionare.

            Scopul firmei este de a ajunge lider în domeniul comerţului cu produse din plastic. Pentru a realiza scopul, firma oferă soluţii inovative, practice şi sigure. Scopul final propus este satisfacţia totală a clienţilor (firme şi angajaţii acestora, persoane fizice).

            Firma încearcă să identifice în mod constant noile inovaţii şi să profite de oportunităţile apărute pentru a asigura viitorul companiei şi al angajaţilor. Profitabilitatea serviciilor este vitală pentru a se asigura independenţa financiară şi a menţine calitatea superioară a prestaţiilor.

            În cadrul firmei GYM INVEST S.R.L. se asigurăsuccesul prin devotamentul şi motivarea corectă a angajaţilor, se stabilesc si definesc scopuri cu care angajatii se pot identifica.

            Compania noastra caută şi se angajează în parteneriate cu acei furnizori ale căror rezultate se concretizează prin livrarea unor produse de o calitate superioară.

           

Recomandări

..o vizita la magazinul nostru, deoarece avem o gama larga de produse pe care noi le recomandam.

Recomandam...

Incepand cu anul 2015 compania noastra incearca dezvoltarea unui brand sub care sa functioneze activitatea de comert cu produse de uz casnic si menaj, acest brand este GIMIHOME cu sloganul..

BUCURIA CASEI TALE !